Hoe werkt het?

STAP 1 - REGISTRATIE


Opdrachtgever registreert zich bij de Interim Juristen Bank en plaatst een opdracht in onze database. Hier start onze dienstverlening. De opdracht wordt meteen online gezet.

STAP 2 - MATCHING


Interimjuristenbank matcht automatisch met interimjuristen die voldoen aan de criteria van de opdracht, zij krijgen een mail of sms en kunnen bieden op de opdracht.


STAP 3 - ZELF REAGEREN


Interimmers kunnen ook bieden als ze niet door interimjuristenbank zijn geselecteerd. Houdt hiervoor de site in de gaten. Onze opdrachten publiceren wij op de website. Bij een match met jouw profiel ontvang je een melding van een geschikte opdracht direct in je mail.

STAP 4 - BIEDEN


Interimjuristenbank stuurt de biedingen door aan de opdrachtgever. We sturen alleen de beste kandidaten door aan de opdrachtgever. Er wordt niet met interimmers gecommuniceerd over deze selectie.


STAP 5 - OVEREENKOMST


Opdrachtgever neemt rechtstreeks contact op met de interimjuristen die het beste matchen en vindt zo de juiste interimjurist voor de opdracht. Opdrachtgever en interimjurist sluiten samen de overeenkomst.

STAP 6 - REVIEWS


Opdrachtgever ontvangt tegen het einde van de opdracht een mailbericht waarmee hij een review kan geven over de interimjurist. Deze review is belangrijk voor toekomstige opdrachten van de interimjurist en nuttig voor nieuwe opdrachtgevers.

Interim Juristen Bank

Juristen worden via dit platform gekoppeld aan juridische opdrachtgevers. Zowel de topkantoren van de juridische markt als ook de kleinere en niche advocaten, notarissen en belastingadvies-kantoren. Interimjuristenbank vindt voor elke opdracht de beste zelfstandige juridische professional. Opdrachtgevers zijn (internationale) advocatenkantoren, notariskantoren, belastingadvieskantoren, afdelingen Legal van de Big Four, (multi) nationals, non-profit, de rechterlijke macht, verzekeraars, rechtsbijstandverzekeraars, banken en andere financiele instellingen en de overheid.

Interimjuristenbank biedt het online platform voor opdrachtgevers en interim juristen om elkaar te vinden. Snel, transparant en voor het beste uurtarief; kortom de beste zzp jurist voor elke opdracht.

Interim Juristen

eveline sinnige

Eveline Hekstra-Sinnige


Interim jurist letselschade

Interim Juristen Bank is een geweldig initiatief!
lisette hendrikse

Nynke Corporaal


Interim / freelance kandidaat-notaris

Interim Juristen Bank is precies wat de markt nodig heeft.